Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
350 g grybų
2 svogūnai
2 morkos
5 bulvės
100 g sviesto
3-4 v. š. grietinės
druska
malti juodieji pipirai
vanduo (troškinimui)
 


Gaminimas:
Supjaustytus svogūnus ir sutarkuotas morkas pakepinkite ištirpintame svieste.
Tada sudėkite į puodą, taip pat sudėkite susmulkintus grybus, užberkite prieskoniais.
Sudėkite supjaustytas morkas, truputį pasūdykite, užpilkite trupučiu vandens ir troškinkite kol suminkštėja bulvės.
Baigiant troškinti įdėkite grietinę ir užvirkite.
Skanaus!
Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai