Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Augalas, is kurio gaminama tekila,
Augalas, is kurio lapu daromos cigaretes,
Augalas, kurio saknys vartojamos kaip astrus prieskonis,
Augalas, kurio seklos yra smulkiausios,
Augalas, kurio spurgai dedami i alu,
Žūklė, Renaldo Paškausko Parduotuvė,
Žūklė, Parduotuvė, A. Paškevičiaus IĮ,
Žūklė, Mielupis Parduotuvė,
Žūklė, J. Gruzdžio Automobilių Remonto,
Žukauskas ir Ko, autoservisas,
Ežero g., Tarnėnų k., Vilniaus r. sav.,
Stiklo g., Tarnėnų k., Vilniaus r. sav.,
Šlaito g., Tarnėnų k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinio g., Tarnėnų k., Vilniaus r. sav.,
Kaštonų g., Terešiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 5-6 obuoliai, 1 stiklinė miltų, 1 stiklinė cukraus, 5 kiaušiniai.
Gaminimas: Miltus, cukrų ir kiaušinius suplakame. Tada nulupame obuolius ir juos supjaustome gabaliukais.
Obuolius supilame į išplaktą masę ir supilame į išteptą (aliejumi) kepimo formą. Kepame maždaug 30 min. 175 laipsnių temperatūroje. Skanaus!
|
|
|
|
|