Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Saulės g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Saulėtekio takas, Palangos m., Palangos m. sav.,
Sedulų Tak., Palangos m., Palangos m. sav.,
Sėlių g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Senojo Turgaus g., Palangos m., Palangos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 300 g miltų 100 g cukraus 200 g sviesto 2 tryniai 2 g druskos 40 g grietinėlės 500 g jogurto „Smilga“ su obuolių ir kriaušių gabaliukais 80 g želatinos 1 pakelio
„Dr.Oetker“ skaidrios želė 2 apelsinai 2 kivių 100 g braškių 50 g mėlynių
Gaminimas: Trapios tešlos gaminimas: Miltus persijoti ir suberti ant minkymo lentos. Padaryti kauburėlį ir viduryje duobutę. Dubenėlyje šakute sumaišyti cukrų, druską, trynius
arba kiaušinį, romą, grietinėlę arba vyną. Masę supilti į kauburėlio vidurį. Šaltą sviestą supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kauburėlio kraštuose. Tešlą sukapoti peiliu, arba greitai suminkyti šaltomis rankomis. Tada 60 minučių palaikyti šaldytuve, geriausia – įvyniotą į
aliuminio foliją. Dėti į krepšelio kepimo formą ir kepti įkaitintoje iki 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 – 30 min. Atvėsinti ir atsargiai išimti iš kepimo formos Įdaras: Želatiną išbrinkinti, jai išbrinkus ištirpdyti karšto vandens vonelėje, tik neperkaitinti. Paruoštą
želatiną supilti į jogurtą ir padėti į šaldytuvą stingti.
Į paruoštą krepšelį supilame sustingusį jogurtą ir apdedame supjaustytais vaisiais, vidurį paliekant tuščią. Į vidurį sudėti braškes ir mėlynes. Vaisius apliekite pagal nurodymus ant pakelio paruošta žele ir palaikykite, kol
sustings.
Skanaus!
|
|
|
|
|