Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
whhdotas,
vaivorykštinė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gydytoju pasitarimas, kuriame patikslinama ligos diagnoze, apsvarstomi gydymo budai ir priemones,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: delta, thema, dedra,
Kokia zymi sporto inventoriaus imone iki 1948 m. vadinosi? Dasler",
Asmuo, pirma karta pradedantis kokia nors veikla,
Populiariausia kreditine kortele pasaulyje,
Girmuonio g., Girininkų k., Kauno r. sav.,
Knygnešio P. Varkalos g., Girininkų k., Kauno r. sav.,
Laumėnų g., Girionių k., Kauno r. sav.,
Liepų g., Girionių k., Kauno r. sav.,
Draugų g., Guogų k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 g maltos mėsos 500 g bulvių 200 g fermentinio sūrio 350 g pomidorų 150 g svogūnų 1-2 šaukštai sviesto Druskos ir pipirų (pagal skonį) Augalinio
aliejaus
Gaminimas: Bulves nuskuskite ir virkite, kol suminkštės. Po to nupilkite vandenį, įberkite prieskonių, sviesto ir sugrūskite bulvių košę. Smulkiais kubeliais supjaustykite svogūnus ir pomidorus. Keptuvėje pakepinkite svogūnus, sudėkite pomidorus ir kepinkite
dar apie 2-3 minutes. Sudėkite faršą, įmaišykite prieskonių ir kepinkite 10-12 minučių. Į kepimo formą sudėkite faršą, ant mėsos sudėkite bulvių košę ir apibarstykite sutarkuotu sūriu. Kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 180 laipsnių, 30-35 minutes.
|
|
|
|
|