Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
hhr,
motinos zemes skulpeura,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Joninių g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Lelijų g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Mikalojaus Koperniko g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pelenės g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Pienių g., Gineitiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Karpis žuvies prieskoniai druska pipirai 1 kiaušinis saujelė manų kruopų 1 svogūnas 1 morka 2 skiltelės česnako dantų krapštukai aliejus, vandens
(įpilti į skardą)
Gaminimas: 1. Nulupti žuvies odą (lupti įpjovus nuo pilvo), užmarinuoti ją (pipirai, druska, žuvies prieskoniai). Galima palikti nakčiai. 2. Mėsą atskirti nuo kaulų ir sumalti su mėsmale. Į ją įmušti kiaušinį, įberi manų kruopų, įdėti apkepintą svogūną su
morka ir česnaku, prieskoniais žuviai. 3. Paruoštą masę sudėti atgal į odą 4. Odą surinkti dantų krapštukais. 5. Kepti 200 laipsnių orkaitėje maždaug 40 min. Prieš tai įpylus aliejaus ir vandens.
|
|
|
|
|