Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Viršupio Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 22-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 23-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Tešlai: 150 g sviesto 2 kiaušinių tryniai 150 g miltų truputis druskos Morengams: 2 kiaušinių baltymai 170 g cukraus pudros Sutepimui: Apie 2 v.š. uogienės (naudojau
abrokosų ir kaukazinių slyvučių)
Gaminimas: 1. Kambario temperatūros sviestą išsukite su tryniais, po truputį suberkite sijotus miltus ir druską. 2. Suminkykite vienalytę tešlą ir įvynioję į maistinę plėvelę laikykite šaldytuve apie 2 valandas. 3. Iš tešlos
iškočiokite maždaug 3 mm storio lakštą ir išspauskite nedidelius apskritus sausainėlius. 4. Tuomet išplakite baltymus, vis po truputį berkite cukraus pudrą, kol susidarys satndi masė. Ją sudėkite į konditerinį maišelį su apskritu ar žvaigždutės formos antagliu ir išspauskite ant
sausainių. 5. Kepkite apie valandą iki 180°C temp. įkaitintoje orkaitėje. 6. Atvėsusius suklijuokite po du. Šalta ir sausai laikomi bus geri apie keturias savaites.
|
|
|
|
|