Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 neperaugusios (mažos) cukinijos
500 g sluoksniuotos bemielės tešlos
2 pakeliai pusriebės varškės
2 v. š. grietinės
1 kiaušinis
200 g fermentinio sūrio
3 skiltelės česnako
1 patinkančios spalvos paprika
druska (pagal skonį)
malti kvepiantieji pipirai
1 sauja baziliko lapelių
1 sauja krapų


Gaminimas:
Atšildyta tešla išklojau stečiakampį kepimo indą.
Tešlos kraštus (apie 2 cm.) nuo viršaus įpjoviau, kad kepant, pyrago šonai būtų purūs.
Varškę sumaišiau su smulkintais bazilikų lapeliais, krapais, sutrintais česnakais, grietine, kiaušiniu.
Pagardinau druska.
Viską gerai išmaišiau iki vientisos masės.
Pagamintą įdarą sudėjau į kepimo indą ant tešlos.
Iš paprikos išėmiau sėklas, supjausčiau ją juostelėmis ir išdėliojau ant įdaro viršaus.
Nuplautas cukinijas supjausčiau plonomis riekelėmis.
Riekeles eilėmis išdėliojau ant paprikų.
Pabarsčiau druska ir maltais kvepiančiaisiais pipirais.
Kepiau 200 laipsnių orkaitėje 40 min.
Baigiant kepti, pyrago viršų apibarsčiau tarkuotu sūriu.
Skanaus!

Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams pagardinti. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai