Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Fortūna, viešbutis,
Fortūna, V. Valiukevičiaus firma,
Fortūna, Picana Picerija,
Fortūna, Orientavimosi Sporto Klubas,
Fortūna, Kavinė - Baras,
Žemaičių g., Juodšilių k., Vilniaus r. sav.,
Girininkų g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Tabolino g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Tado Kosciuškos g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalioji g., Kalabariškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g burokėlių 200 g morkų 200 g obuolių (Obuolys) 0,5-1 citrina majonezas
Gaminimas: Imami burokėliai (nevirti), morkos (taip pat nevirtos) ir obuoliai santykiu
1:2:2. Burokėliai ir morkos tarkuojami smulkia trintuve, obuoliai - stambia. Išspaudžiamos cirtinos sultys (kiekis pagal skonį), įdedama truputį majonezo ir išmaišoma.
|
|
|
|
|