Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg mažų bulvių
1 šaukštas kmynų
1 raudonėlių šakelė
petražolių
krapų
1 šaukštelis juodųjų pipirų grūdelių
1/4 l baltojo vyno
50 g svogūno kubelių
1 šaukštas švelniųjų garstyčių
1 kiaušinio trynys
1/8 l aliejaus
1/8 l mėsos sultinio
4 šaukštai kapotų laiškinių česnakų
druskos, juodųjų pipirų

Gaminimas:
Bulves su lupenomis išvirti kmynų nuovire, nulieti šaltu vandeniu ir nulupti. Kai bulvės atvės, uždengti dangčiu ir palikti šaltai. Greitpuodyje bulves išvirs per 7 minutes.
Nukirpti šviežių žalumynų lapelius, suvynioti į drobulę ir palikti šaltai. Stiebelius smulkiai supjaustyti, suberti į prikaistuvį su vynu bei sugrūstais pipirų grūdeliais ir šiek tiek pavirti. Paskui nugarinti pusę nuoviro, perkošti, suberti svogūno kubelius ir dar šiek tiek pavirti.
Garstyčias suplakti su tryniu, pamažu supilti aliejų ir svogūnų nuovirą. Paruoštą užpilą išmaišyti, pagardinti druska ir pipirais.
Bulves supjaustyti griežinėliais, užpilti karštu sultiniu ir šiek tiek palaikyti. Prieš patiekiant bulves pagardinti užpilu bei kapotais žalumynų lapeliais.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai