Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kelmijos Sodų 33-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 34-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 35-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 36-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Kelmijos Sodų 37-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Bulvės, virtos, 250 gramų Cukrus, 5 šaukštai Kiaušiniai, 2 vienetai Sviestas, 100 gramų Kvietiniai miltai, 300 gramų Kepimo milteliai, 1 šaukštelis Bruknės, uogienė, 1
stiklinė Šokoladas, juodasis, 100 gramų
Gaminimas: Virtas bulves pertrinkite per tinklelį, įmuškite kiaušinius, sudėkite margariną, suberkite cukrų ir gerai išmaišykite. Suberkite miltus, persijotus su kepimo milteliais, ir išminkykite tešlą. Iš tešlos iškočiokite 4-5 mm storio
lakštą. Prie jo krašto vienodu atstumu vieną nuo kito dėkite po šaukštelį bruknių uogienės. Užlenkite tešlos kraštą uždengdami uogienę ir užspauskite koldūnų formos pyragėlius. Kepkite 150-180° C temperatūros orkaitėje. Puoškite išlydytu šokoladu.
|
|
|
|
|