Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Antano Skelčio g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Ateities g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Atžalyno g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Birštono g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Draugystės g., Griškabūdžio mstl., Šakių r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg bruknių (Bruknės) 8-9 vidutinio dydžio obuoliai (Obuolys) 800 g cukraus
Gaminimas: Saldžius obuolius nuplauti, nulupti, pašalinti sėklas su sėklalizdžiais ir supjaustyti
skiltelėmis. Iš cukraus ir stiklinės vandens išvirti sirupą. Į pusę kiekio karšto sirupo sudėti obuolius ir 8-10 min. palaikyti. Į likusį sirupą suberti bruknes ir virti 10-15 min. Po to bruknes sumaišyti su obuoliais ir dar 10-15 min. pavirti, įdėjus apelsino žievelių ar gvazdikėlių. Karštą
džemą supilti į stiklainius ir uždaryti plastmasiniais arba metaliniais dangteliais. Kai vartojami saldūs obuoliai, cukraus kiekį galima mažinti iki 500-600 g. Jei džemas bus uždaromas plastmasiniais dangteliais ir cukraus bus dedama mažesnis kiekis, džemo paviršių vertėtų pridengti popieriaus
skridinėliu, sudrėkintu salicilo spiritu arba spiritu, kuriame ištirpinta aspirino tabletė. Tuomet stiklainius uždaryti plastmasiniais dangteliais.
|
|
|
|
|