Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gvazdikų g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Įmonių g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Įstro g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
J. Basanavičiaus g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
J. Bielinio g., Panevėžio m., Panevėžio m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 šaukštai miltų, kvietinių 4 kiaušiniai 300 g brokolių 400 g pievagrybių 0,5 šaukštelio sodos Druskos pagal skonį 100 g lydyto sūrio 150 ml grietinės 1 galva svogūno 10 g
sviesto
Gaminimas: Brokolius pavirkite pasūdytame vandenyje apie 3-5 minutes ir sutrinkite iki vientisos tyrelės konsistencijos. Į brokolių tyrelę įmaišykite kiaušinius, miltus ir su citrinos sultimis ar actu nugesintą sodą. Gautą gana skystą tešlą supilkite į kepimo
skardą. Prieš pilant tešlą, kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Kepimo skarda turi būti gana didelė, o tešlos sluoksnį pilkite gana ploną. Kepkite 180° C orkaitėje 20 minučių. Grybus taip pat sutrinkite arba smulkiai supjaustykite. Sukapokite
svogūną ir susmulkinkite sūrį. Grybus išmaišykite su svogūnais, sūriu, druska ir grietine. Kai brokolių pagrindas pravės, aptepkite grybų mase ir atsargiai susukite. Susuktą ritinuką palikite šaldytuve 1-2 valandoms, kad būtų lengviau supjaustyti. Skanaus!
|
|
|
|
|