Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
kestas,
nepavyksta prisijungt,
kolekcijos,
keliautojo kolekcija,
fuck off,
gyvenk ir leisk,
nanoferma telefone,
šiaurės pašvaistė,
marius ivaškevčius,
išvarymas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Izymus viduramziu kurtuazinis romanas,
Rudimentine storosios zarnos isauga,
Automobiliu gamintojas isleides siuos modelius: uno, tempra, tipo,
Senoves graiku asmenybes taurumo, fizinio tobulumo virsune? aristokratinio vyriskumo, doros, stiprumo idealas,
Zuvu ir pauksciu spermos paprastasis baltymas,
Jaunimo g., Dainavos k., Šalčininkų r. sav.,
Naujoji g., Dainavos k., Šalčininkų r. sav.,
Sodų g., Dainavos k., Šalčininkų r. sav.,
Aido g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Ašmenos g., Dieveniškių mstl., Šalčininkų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Braškės, 1 kilogramas Cukrus, 1 kilogramas Vanduo, 1 stiklinė
Gaminimas: Uogienei geriau tinka smulkesnės, apvalios, rūgštokos, tamsiai raudonos uogos, nes jų minkštimas tankesnis ir dėl
to verdant jos mažiau ištyžta. Atrenkamos maždaug vienodo dydžio uogos, nuplaunamos ir, vandeniui nuvarvėjus, sudedamos į dubenį sluoksniais su cukrumi. Sekančią dieną atsiradusios sultys nupilamos, užvirinamos, sudedamos uogos, ir viskas ant mažos ugnies verdama, kol uogos pasidaro permatomos.
Uogienė esti gražesnė, kai uogos verdamos sirupe vienu sluoksniu, t. y. nedidelėmis porcijomis. Vienai porcijai išvirus, uogos išgriebiamos į dubenėlį, ir tame pačiame sirupe verdamos sekančios porcijos. Po to išgriebtos uogos užpilamos sirupu, supilstoma į kaitintus stiklainius ir hermetiškai
uždaroma.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Braškės, 1 kilogramas Cukrus, 1.5 kilogramo Vanduo, 1 stiklinė
Gaminimas: Cukrų ištirpinti karštame vandenyje ir užvirinti. Paruoštas uogas suberti į verdantį cukraus sirupą, 2-3 min.
pavirti. Nukėlus nuo ugnies palaikyti 15-20 min. vėsioje vietoje. Po to uogų masę vėl virti 2-3 min. ir vėl palaikyti 15-20 min. Tai kartoti 5 kartus. Uogas iš sirupo išgriebti, sudėti į stiklainius šiek tiek paslegiant. Dalį sirupo pavirti 15-20 min. ir karštą užpilti ant
uogų. Stiklainius uždaryti metaliniais dangteliais.
|
|
|
|
|