Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešlai reikės:
2 šaukštai ištirpinto margarino VILNIUS kepiniams
2 šaukštai mineralinio vandens
4 kiaušiniai
2 šaukštai cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
6 šaukštai miltų
1 šaukštelis kepimo sodos
Įdarui reikės:
300 g braškių


Gaminimas:
Tešlai skirtus produktus gerai išmaišome.
Kepimo formą išklojame kepimui skirtu popieriumi, patepame margarinu ir supilame dalį tešlos.
Ant tešlos sudedame braškes ir užpilame likusia tešla.
Kepame orkaitėje iki 180 °C 40 minučių.
Kai pyragas iškeps, pabarstykite cukraus pudra.
Skanaus :)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
1 kg braškių
200 g sviesto
350 g rudojo cukraus
4 kiaušiniai
100 g krakmolo
200 g miltų
1 pakelis kepimo miltelių
1 pakelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
50 g kedro riešutų


Gaminimas:
Braškes supjaustykite: dideles į keturias dalis, o vidutines per pusę.
Išmaišykite ištirpintą ir atvėsusį sviestą su cukrumi (200 g) ir kiaušinių plakiniu.
Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais, vaniliniu cukrumi, druska ir įmaišykite į tešlą.
Supilkite tešlą į kepimo skardą. Sudėkite ant tešlos braškes sumaišytas su likusiu cukrumi (150 g). Viršų apibarstykite riešutais.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje apie 1 val.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
500 g braškių
50 ml sirupo, šviesaus
100 g margarino
150 g cukraus
1 a. š. vanilinio cukraus
1 a.š. kepimo miltelių
2 kiaušinių

 


Gaminimas:
Braškes nuplaukite,supjaustykite vienodais gabaliukais, sudėkite į kepimo formą ir apšlakstykite sirupu.
Margariną ištrinkite su cukrumi ir vaniliu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais. Atskirai išplakite kiaušinius.Viską suberkite į vieną indą ir gerai išmaišykite.
Turimą tešlą sutrupinkite smulkiais gabaliukai ir suberkite ant braškių.
Viską pašaukite į įkaitintą iki 175°C temp. orkaitę pusvalandžiui.
 
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai