Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
sezonas,
kolekcijos,
aratiku,
junas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rudenėlio 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Rudenėlio 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 1-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 2-oji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Sodžiaus 3-ioji g., Daubėnų k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdaras: 100 g špinatų 1 svogūnas 3 skiltelės česnako aliejus kepimui druska pipirai 300 g fermentinio sūrio
Padažas: 100 g grietinės 100 g smulkintų šaldytų
špinatų
Gaminimas: Iškepam lietinius blynelius. Ruošiame įdarą: svogūną supjaustome kubeliais, česnaką kuo smulkiau ir dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir pakepiname. Nuplauname ir susmulkiname peiliu špinatų lapus, dedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais. Šiek tiek
patroškiname ir pabarstome prieskoniais. Kitam inde susipjaustome kubeliais fermentinį sūrį ir kiek atvėsusius keptus špinatus sumaišome su sūriu. Į lietinius blynelius dedame maždaug po šaukštą paruošto įdaro. Užvyniojame ir apkepame keptuvėje. Valgome su padažu: šaldytus špinatus atšildome ir
sumaišome su grietine. Viską šiek tiek pašildome ant keptuvės. Skanaus :)
|
|
|
|
|