Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
vaivorykštinė,
vaivorykstyne avis,
kitas,
trinti anketa,
dovile3,
ok-13,
zerojus,
klimatas,
modernus gyvenimas,
naniferma,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuviu rezisierius, pastates "Maskarada",
Lietuviu saules tekejimo deive - nuostabaus grozio mergele, kas ryta uzkuria ugni, nuprausia Saule ir isleidzia ja spindincia i dangu,
Lietuviu skulptorius, grafikas, medalistas, zymiausi kuriniai: "Lietuvos mokykla", "Artojas", "Skausmas",
Lietuviu svente su kaukemis,
Lietuviu tapytojas, zinomiausi kuriniai: "Lietuvaite su verbomis", "Lietuvaite pjoveja" ir "Zveje",
R. Juknevičiaus g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Ramybės 1-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Ramybės 2-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Ramybės 4-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Ramybės 6-oji g., Marijampolės m., Marijampolės sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdaras: 100 g špinatų 1 svogūnas 3 skiltelės česnako aliejus kepimui druska pipirai 300 g fermentinio sūrio
Padažas: 100 g grietinės 100 g smulkintų šaldytų
špinatų
Gaminimas: Iškepam lietinius blynelius. Ruošiame įdarą: svogūną supjaustome kubeliais, česnaką kuo smulkiau ir dedame į keptuvę su trupučiu aliejaus ir pakepiname. Nuplauname ir susmulkiname peiliu špinatų lapus, dedame į keptuvę su svogūnais ir česnakais. Šiek tiek
patroškiname ir pabarstome prieskoniais. Kitam inde susipjaustome kubeliais fermentinį sūrį ir kiek atvėsusius keptus špinatus sumaišome su sūriu. Į lietinius blynelius dedame maždaug po šaukštą paruošto įdaro. Užvyniojame ir apkepame keptuvėje. Valgome su padažu: šaldytus špinatus atšildome ir
sumaišome su grietine. Viską šiek tiek pašildome ant keptuvės. Skanaus :)
|
|
|
|
|