Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Zemes ploto matavimo vienetas, perimtas is Rusijos, Lietuvoje vartotas XIX-XX a. pr.,
Zemes ploto vienetas, vartotas Vengrijoje (~0, 432 ha) ,
Zemes ploto vienetas, vartotas Vokietijoje (~7-15 ha) ,
Zemes valda,
Zemesnio slegio oro masiu sukurys, nesantis debesis ir kritulius,
Gurių Sodų 13-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 14-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 15-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 16-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 17-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nepilna stiklinė pieno 1 – 2 v. š. cukraus 1 pakelis sausų mielių (7 – 11 g) 1 kiaušinis ~ 300 - 500 g miltų 1 a. š. druskos 6 – 7 v. š. aliejaus 250 –
300 g faršo 1 kiaušinis 1 smulkiai supjaustytas svogūnas druska, pipirai
Gaminimas: Pieną pašildyti iki kambario temperatūros, jame išmaišyti cukrų ir mieles. Uždengti ir palaukti, kol susidarys „kepurėlė“ (~ 10 min.). Įmaišyti kiaušinį. Į didelį dubenį
persijoti miltus, suberti druską, supilti aliejų ir pieną su mielėmis. Gerai išmaišyti. Svarbu nepadauginti miltų. Tešla turi būti labai minkšta, netgi lipni. Lengvai pabarstyti miltais, pridengti ir leisti pakilti. Pakilusią tešlą lengvai paminkyti. Ant stalo pabarstyti šiek tiek miltų,
atgnybti nedidelius tešlos gabaliukus, juos iškočioti (paplotėlis 0,5 cm storio), ant viršaus dėti po šaukštelį paruošto faršo (faršą, kiaušinį, svogūną, druską ir pipirus gerai išmaišyti), faršą šaukšteliu išploti, kad įdaras nebūtų storas ir greičiau iškeptų. Tešlos kraštelius suimti, paliekant
viršuje nedidelę skylutę. Kepti karštame aliejuje mėsos įdaru žemyn (dedant į keptuvę paspausti beliašo viduriuką taip, kad mėsa liestųsi prie keptuvės), kai apskrus, apversti, keptuvę uždengti ir dar pakepti. Skanaus!
|
|
|
|
|