Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
modernus gyvenimas,
užaugusios nendrės,
nendrės,
nendrės pjautuvas,
ezero stebuklas,
akmenys interjerui,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Augalas, is kurio lapu daromos cigaretes,
Augalas, kurio saknys vartojamos kaip astrus prieskonis,
Augalas, kurio seklos yra smulkiausios,
Augalas, kurio spurgai dedami i alu,
Augalas, nelieciamybes simbolis,
Architektų a., Aukštkiemių k., Klaipėdos r. sav.,
Danų g., Aukštkiemių k., Klaipėdos r. sav.,
Europos g., Aukštkiemių k., Klaipėdos r. sav.,
Jungtinė g., Aukštkiemių k., Klaipėdos r. sav.,
Mažojo Londono g., Aukštkiemių k., Klaipėdos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 l vandens 200 g maltos mėsos 3 - 4 vidutinio dydžio bulvės 1 morka 1 smogūnas 250 g marinuotų burokėlių druska, pipirai, kmynai
Gaminimas: Į trijų litrų talpos
puodą užkaičiame du litrus vandens. Į maltą mėsą įmaišome smulkiai pjaustyto svogūno ketvirtį, pipirų ir druskos pagal skonį, žiupsnį kmynų. Kai vanduo užverda, dedame į jį iš maltos mėsos suformuotas galkutes (kukuliukus), sudedame nuskustas, nuplautas ir kubeliais supjaustytas bulves, bei morką,
taip pat susmulkintą svogūną. Verdame viską 15 min., tada pasūdome, įberiame pipirų, kmynų. Verdame dar 10 min. Sudedame burokėlius ir dar palaikome ant ugnies, kol užvirs. Išvirusius barštelius pilstome į dubenėlius sriubai ir pagardiname grietine. Jei yra ir patinka galima įbert smulkintų
petražolių ar krapų.
|
|
|
|
|