Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
Tešla:
Pienas - 300 ml
Mielės sausos - 7 g
Cukrus - 100 g
Sviestas - 100 g
Miltai - 300 g
Druska - truputis

Įdaras:
Cinamonas - pagal skonį
Cukrus - 50 g
Sviestas - 50 g
Glazūra:
Kiaušinis - 1 vnt.
Cukrus - 30 g

Gaminimas:
Tešla: į pašildytą pieną berti mieles ir cukrų, pamaišyti ir palikti apie 15 minučių. Tada suberti miltus, druską ir išminkyti tešlą. Ant viršaus užpilti išlydytą sviestą. Palikti 50 minučių, kad tešla pakiltų. Įdaras: Kol tešla kyla, galim pasiruošti įdarą. Išlydytą sviestą sumaišyti su cukrumi ir cinamonu (aš kartais cinamoną pakeičių varške su vaniliniu cukrumi). Išminkytą tešlą galime palikti dar kartelį pakildinti. Paruoštą tešlą kočiojam plonai, tepam įdarą ir vyniojam kaip vyniotinį. Suvyniojus supjaustom norimo dydžio bandelėmis, dedam į kepimo popieriumi išklotą formą. Aptepam bandeles kiaušinio plakiniu ir pabarstom cukrumi. Ir kepam orkaitėje apie 15-20 minučių. Skanaus ;)
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai