Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
roblox,
vulkaniniai,
okeanija,
car tar,
dziedas,
pexion,
makita,
vimeo,
kolosas,
grožio paslaugų servisas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Sritis zemeje ir aplink ja, kur gali egzistuoti gyvybe,
Imperatorius, kuriam valdant buvo pradetas statyti Romos Koliziejus,
Grafikos zanras, meniskas popieriaus lapelis su knygos savininko asmenvardziu,
Liguistai pablogejusi emocine busena - zmogus yra perdetai jautrus, piktas, verksmingas, suirzes, agresyvus,
Valstybe, kurios domeno vardas yra ".ly",
Raupio g., Staniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Riešutų g., Staniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Ryto g., Staniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Saulės g., Staniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Savanorių g., Staniūnų k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 dideli kopūstų lapai 2 pomidorai 100 g maltos jautienos 30 g kubeliais supjaustytų svogūnų 1 kiaušinis 4 šaukštai džiūvėsėlių 1 žiupsnelis muskato druskos ir pipirų 2
šaukštai aliejaus 50 g žiedeliais supjaustytų svogūnų 100 g raugintų kopūstų 1 raudona saldžioji paprika 1 žalia saldžioji paprika 0,125 l tirštos grietinės
Gaminimas: Kopūstų lapus apvirti ir atvėsinti šaltame vandenyje. Atvėsusius išgriebti iš vandens,
nusausinti ir išpjauti stambias lapų gyslas. Pomidorus nuplikyti karštu vandeniu ir nulupti. Maltą mėsą sumaišyti su svogūnais, įmušti kiaušinį, suberti džiūvėsėlius ir prieskonius. Ant lentelės pakloti kopūsto lapus, užkrėsti įdaro ir suvynioti. Keptuve įkaitinti aliejų ir balandėlius
apkepti iš visų pusių. Įpilti 1/8l vandens, suversti žiedeliais supjaustytus svogūnus bei raugintus kopūstus. Pomidorus ir paprikas perpjauti pusiau, išskobti sėklas ir supjaustyti šiaudeliais. Likus 15 minučių iki troškinimo pabaigos, suversti į keptuvą su balandėliais ir sumaišyti su
raugintais kopūstais. Balandėlius ir daržoves pagardinti su grietine.
|
|
|
|
|