Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
bestilija,
kristinkaa93,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Gurių Sodų 30-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 31-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 32-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 33-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Gurių Sodų 4-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 800 g avienos 1 česnako skiltelė 1 šaukštelis druskos 1 šaukštas prancūziškų garstyčių 1/4 šaukštelio pipirų 2 šaukštai tirpinto sviesto 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1/4
l grietinės 2 šaukštai pomidorų tyrės 1/8 l raudonojo vyno
Gaminimas: Nuluptą česnako skiltelę supjaustyti gabaliukais, apibarstyti druska ir sutrinti. Mėsą įtrinti sutrintu česnaku, sumaišytu su garstyčiomis, pipirais bei tirpinti sviestu ir dėti į keptuvą. Keptuvą pašauti
į įkaitintą orkaitę. Pirmiausiai mėsą apkepti 225 C temperatūroje, o paskui orkaitėje temperatūrą sumažinti. Šaukštą sviesto ištirpinti keptuvėje, suberti miltus ir pakepinti, supilti grietinę ir dar pakaitinti 10 minučių. Galiausiai sukrėsti pomidorų tyrę. Iškeptą avieną suvynioti į
aliuminio foliją ir palikti šiltai. Kepsnio sultis praskiesti raudonuoju vynu ir supilti į padažą. Padažą kaitinti, kol sutirštės, nuolat maišyti. Pagardinti ir patiekti atskirai.
|
|
|
|
|