Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
12 plonų apelsino, citrinos arba laimo gabaliukų
vanduo
3 puodeliai apelsinų sulčių, atšaldytų
3 puodeliai abrikosų nektaro, atšaldyto
2 puodeliai ledukų
750 ml Alitos putojančio vyno


Gaminimas:
1. Sudėkite po vieną gabaliuką apelsino, citrinos ar laimo į kiekvieną ledų formelės skyrelį, vieną vaisiaus galą palikdami iškilusį apie 1,5 cm. Užpilkite formą vandeniu ir užšaldykite.
2. Supilkite apelsinų sultis ir abrikosų nektarą su ledukais į didelį ąsotį. Atsargiai maišydami supilkite putojantį vyną arba šampanizuotą vyną (jei gaminsite šį gėrimą vaikams galite naudoti gazuotą vandenį).
Patiekdami į kiekvieną taurę įdėkite ledo gabaliuką su vaisiumi.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai