Tema sukurta: 2015.04.02 18:49
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 apelsinai
6 arbatiniai šaukšteliai želatinos
50 g apelsinų sulčių
200 g grietinėlės
200 g liesos varškės
0,5 stiklinės pieno
0,5 stiklinės cukraus


Gaminimas:
Nulupkite ir supjaustykite apelsinus kuo mažesniais gabaliukais.
Želatiną užpilkite apelsinų sultimis ir palikite, kol išbrinks.
Vėliau pakaitinkite mišinį, kol želatina ištirps. Svarbu neužvirinti.
Išplakite grietinėlę ir sudėkite varškę, supilkite pieną, cukrų, apelsinų gabaliukus ir želatiną.
Supilkite mišinį į dubenį arba į mažas formeles ir padėję viesioje vietoje laukite, kol sustings.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2012.10.02 15:24 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Enciklopedija
Enciklopedija
Patyręs
Gaminimo instrukcija:

Ingredientai:
2 apelsinai
5 kiaušinių tryniai
400 ml pieno
100 g cukraus
25 g želatinos


Gaminimas:
Nutarkuokite 1 apelsino žievelę.
Išspauskite apelsinų sultis.
Želatiną užpilkite sultimis.
Sultimis užpilkite želatiną.
Pieną, cukrų ir apelsinų žieveles uždėkite ant ugnies (mažo kaitrumo). Kaitinkite, kol ištirps cukrus, neužvirinkite!
Įmaišykite želatiną ir trynius. Virkite visą laiką maišant apie 10 minučių (tik neužvirinkite, ugnis turi būti nekaitri).
Po to supilkite į formeles ir šaldykite šaldytuve 7-8 valandas.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2024 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai