Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
čigonė7,
filmas,
motina gamta,
okeanija,
mastubacija,
eurovizija,
aminata,
deimantines,
paulius,
whydotas,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Kuri planeta nepriklauso nei zemes, nei didziuju planetu grupems,
Kelintadienis japonijoje vadinamas suiyobi - vandens diena,
Kauboju varzybos,
Uzrasas akmenyje, metale ant paminklo, varpu, monetu, medalionu ir pan.,
Lotyniskasis Heraklio vardas,
Upelio g., Linonių k., Panevėžio r. sav.,
Vaivos g., Linonių k., Panevėžio r. sav.,
Vakaro g., Linonių k., Panevėžio r. sav.,
Vėjo g., Linonių k., Panevėžio r. sav.,
Vilties g., Linonių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 nedidelis apelsinas 7-8 špinatų lapeliai 1 mažas svogūnas 5-6 alyvos be kauliukų 3 šaukštai alyvų aliejaus 1 šaukštas vyno acto druska pipirai 10 indiškų
riešutų
Gaminimas: Apelsiną nulupame ir supjaustome skiltelėmis. Špinatus nuplauname, didesnius suplėšome ir sudedame į lėkštę. Ant jų dedame apelsinus, mažomis skiltelėmis supjaustytą svogūną, perpjautas alyvas, riešutus ir užpilame padažu, pagamintu iš aliejaus, acto druskos
ir pipirų.
|
|
|
|
|