Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmenys interjerui,
kolekcijos,
iron,
admin,
kas,
porn,
blokavimas,
mano,
porno,
snezana,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyčio Kryžiaus g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Vinco Matulevičiaus g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Vytauto g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Žemoji g., Jonučių k., Kauno r. sav.,
Eglių g., Jonučių II k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 kiaušinių 3 apelsinų 370 g cukraus 1 v. š. kepimo miltelių 300 g migdolų, maltų
Gaminimas: Du švariai nuplautus apelsinus dėkite į šaltą vandenį ir užvirus, virkite 15 min.
Tada išimkite ir panardinkite į šaltą vandenį. Atvėsusius vėl 15 min. pavirkite (nebus karti žievelė). Paruoštus apelsinus perpjaukite skersai, išimkite sėklas ir sumalkite virtuviniu kombainu (kartu su žievele).
Dubenyje plaktuvu išplakite kiaušinius su 215 g cukraus, supilkite apelsinus
ir maltus migdolus, suberkite kepimo miltelius, išmaišykite ir viską supilkite į kepimo formą bei kepkite 170 C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Nuo likusio apelsino nulupkite žievelę, ją susmulkinkite ir 5 min. pavirkite. Iš apelsino išspauskite sultis ir su 155 g cukraus kaitinkite
tol, kol cukrus išsilydys ir sirupas sutirštės. Tada sudėkite susmulkintas žieveles, apipilkite iškepusį pyragą. Skanaus :*
|
|
|
|
|