Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
modernus gyvenimas,
naniferma,
kolekcijos,
kriaukliui kolekcija,
nanoferma,
kids competitive,
kaip istrinti anketa,
okeanija@dr.lt,
užaugusios nendrės,
nendrės,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Juodvarnių Sodų 8-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų 9-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juodvarnių Sodų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juozapiškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Juozo Balčikonio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 600-700 g stambių svogūnų, 2 citrinos, druskos, 1 citrinos sultys, 60 g alyvuogių aliejaus, 4 valgomieji šaukštai acto.
Gaminimas: Svogūnus nulupkite, supjaustykite plonais
griežinėliais. 2 citrinas supjaustykite plonomis riekelėmis. Viską sudėkite į salotinę (svogūnus išskaidykite žiedeliais). Sumaišykite aliejų, citrinos sultis, actą, įberkite druskos, supilkite į salotinę. Atsargiai pamaišykite šakute, palaikykite 24 valandas. Marinuoti svogūnai labai tinka prie
šaltos mėsos ar šašlyko.
|
|
|
|
|