Tema sukurta: 2009.03.23 01:32
1 2 Toliau Paskutinis
2009.03.23 01:32 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Juodasis
Juodasis
Pradedantysis
Nežinau, ar čia forume daug kibinų mėgėjų, bet pastebėjau, kad šis karaimų patiekalas yra ganėtinai populiarus ir mėgiamas tautiečių
Tai norėjau paklausti, kur dažniausiai valgote kibinus? O gal gaminate patys namuose? Kaip jum visokie neįprasti įdarai, pavyzdžiui, varškės ar daržovių?
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 01:38 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


ifeelpretty
ifeelpretty
Didmeistris
Aš šį savaitgalį iškepiau kibinus namuose. Visiškai nepanašūs į pirktinius. Manau, jie turėtų būti su mėsa, ir netgi tam nelabai tinka tokios švenios mėsos kaip paukštiena... Aš dariau su vištiena ir manau, kad kitą kartą imsiu kiaulieną be jokių dvejonių, užpilsiu sultinuku ir drysiu visus kibinus nedidelius...
Su varške ar daržovėm kibini nebus kibinai, netgi faršo dėti nesiūlau, reikia kapota mėsa juos užpildyt.

Juodasis, ar negalėtum pakeisti avataro? Ne, jis smagus tikrai, tik mane... pykina, negaliu žiūrėt
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 01:45 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


KristinaAd
KristinaAd
Moderatorius
Prieš kokia 15m mama iš kažkur skanių kibinų parnešdavo. Maksiminiai visai ne tokie, tik pavadinimas kibinų.
O kai Trakuose paragavau su aviena, supratau, kad tradiciniai su aviena - ne man...
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 01:50 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Juodasis
Juodasis
Pradedantysis
Tie maximiniai kibinai, tai nežinau nė kaip juos ir valgo žmonės
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 01:53 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Ziep
Ziep
Naujokas
blemba as per jus isaulkau
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 02:11 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


marijuana
marijuana
Didmeistris
Juodasis rašė:

Tie maximiniai kibinai, tai nežinau nė kaip juos ir valgo žmonės


valgo visoki... kaip ir gira atsirado nepriklausomybes laikais (tokiu pavadinimu gerimai)... bet niekaip to apsisaukelisko pavadinimo nepalyginsi su tarybiniais laikais pardavineta gira... na, zemas lygis, bet ja stumdavo tiesiai is sisternos
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 02:30 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


ifeelpretty
ifeelpretty
Didmeistris
O aš tik pati išsikepusi kibinų supratau, kad maximinii yra visiška pornogrfija... Ką jie ton tešlon deda, kad tokia kieta? Visiškai nepanašu į puručius nminius kibinus...
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 02:36 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


mylimukė
mylimukė
Didmeistris
Mano močiutė daro dieviškus kibinus Mano mama irgi kartais daro. Mėgstu tik su mėsa, visokie varškės ir kt. įdarai fe.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 02:46 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


kim
kim
Pradedantysis
praeita vasar buvau Trakuose, ir teko aplankyti kibinines, bet labai nusvyliau, tiek visu isgirta kibinine tikrai nebuvo gera... kibinai kazkokie puszaliai, ir mesa nei siokia nei tokia....
bet aisku vis geriau, nei maxima
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 04:34 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


marijuana
marijuana
Didmeistris
isgaudo vietinius suniukus ir padaro kibinu o poto dar stebites...
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 05:22 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


ifeelpretty
ifeelpretty
Didmeistris
fu, baik...
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 08:14 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Elara
Elara
Didmeistris
Kepu tik namie pati.Pirktiniu nevertinu ir nesiulau kitiems.Todel suvalgyti suniuka negresiaO kibinai su darzovem ir varskem yra paprasciausias nesusipratimas.Cia jau ne kibinas,o bandeleTikras kibinas tik su mesyte.Niami niami
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 08:50 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Agniošas
Agniošas
Pažengęs
Juodasis rašė:

Nežinau, ar čia forume daug kibinų mėgėjų, bet pastebėjau, kad šis karaimų patiekalas yra ganėtinai populiarus ir mėgiamas tautiečių

Tai norėjau paklausti, kur dažniausiai valgote kibinus? O gal gaminate patys namuose? Kaip jum visokie neįprasti įdarai, pavyzdžiui, varškės ar daržovių?


nu as tai siaip kelis kartus esu valgiusi Trakuose. Be to pirma karta tenai isbandziau juos . O siaip tai as valgiau su varske ir man visai patiko dar noreciau tik tiek kad yra labai kieta ta bulka
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 08:54 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Agniošas
Agniošas
Pažengęs
marijuana rašė:

isgaudo vietinius suniukus ir padaro kibinu o poto dar stebites...


Gerai pasakyta Liux tie kurie be antkakliu
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 09:41 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


lenciugs
lenciugs
Pažengęs
siaip tai skanu su mesa, bet su suniena taigi aukstesnes rusies cia gaunas, ceburekai,beliasai ir kibinai daznaiusiai is kaciu daromi
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 10:14 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Alexandra
Alexandra
Didmeistris
Na Trakuose kibinai man visai patiko. Bet jau prekybos centruose niekad ju neperku.
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 12:29 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Agniošas
Agniošas
Pažengęs
lenciugs,
reiks ceburekus pirkt
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 14:19 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


lacoste
lacoste
Naujokas
pasakykit recepta kaip juos pasigaminti ir as noriu kibinu
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 14:23 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


Agniošas
Agniošas
Pažengęs
taip is tiesu butu gerai naminiu kibinu prisikirst idomu kokia gamyba
pasakykit
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
2009.03.23 14:29 Nauja žinutė
Vartotoajs neprisijungęs Peržiūrėti anketą


ifeelpretty
ifeelpretty
Didmeistris
500 g.miltų - įberi žiupsnįdruskos, įdėk 300 g kambario temperatūros sviesto ir trink tarp pirštų, kol pasidarysvientisa trupinių masė,neliks sviesto gabalėlių. Tuomet įmušk porą kiaušinių ir įdėl 350 g grietinės- minkyk, kol nebeliks miltųantindo sienelių. Tešlą pusvalandžiui įdėkį šaldytuvą, per tą laiką paruošk mėsą (kokią nori) - sukapok smulkiai (nemalti), įdėk pjaustyto svogūniuko, prieskonių, pipiriukų, užpilk sultiniu (čia kad nebūtų įdaras per sausas, jeigu neriebi mėsa).
Trauki tešlą, kočiojiblynukus, įdedi įdaro, sulipdai pyragėlį,kraštą susuki (na, kaip kibinams). Dedam ant riebalais pateptos skardos,aptepam kiaušinio plakiniu (kad apskrustų), šaunamį orkaitę - 190-200 laipsnių temp., 20-30 min. Gardu!

Tikva a6 sultinuko nepapyliau ant m4syt4s, tai sausoka gavosi.Kitą kartą darysiu su sultinuku ir prieskonių gal daugiau dėsiu
Cituoti
Atsakyti
Registruokis ir diskutuok!
© 2006 – 2016 Forumas "Draugas.lt"  |  Privatumo politika  |  Naudojimosi taisyklės  |  Reklama  |  Kontaktai