Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyrių Sodų 3-ioji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršilų g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršuliškių g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršuliškių skg., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Viršupio g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Vienmetis (mūsų klimato sąlygomis), dvimetis, daugiametis žolinis augalas. Tinka pomidorų, bulvių, ankštinių daržovių sriuboms, padažams, mišrainėms su dešra ir žuvimi, riebiai žuviai, riebiai mėsai, keptai ančiai, vištai, daržovių (pupelių, žirnių, pomidorų, bulvių) patiekalams paskaninti. Mairūnu
aromatizuojamas vynas, alus, likeris. Kvapas stiprus, skonis kiek kartokas. Arbatą rekomenduojama gerti persišaldžius. Naudojamos dalys: švieži ir džiovinti stiebai su lapais. Juos geriausia pjauti prieš pradedant arba vos pradėjus augalui žydėti. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių
spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“.
|
|
|
|
|