Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Savanorių g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Smėlio g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Stoties g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Šulinio g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Švedų g., Pušaloto mstl., Pasvalio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Tinka visur, kur reikalingas švelnus česnako aromatas. Tinka mišrainėms, salotoms, šviesioms sriuboms, sultiniams, virtai jautienai, kiaušinių ir daržovių (morkų, kopūstų, porų, kaliaropių) patiekalams. Sumaišytas su kitais žalumynais dedamas į varškę, sūrį, sviestą. Gerina virškinimą. Turi daug
vitamino C. Švieži lapai skinami prireikus. Galima susmulkinti ir užšaldyti specialiuose maišeliuose. Laiškai pjaunami du kartus per vasarą. Plačiau skaitykite žurnale „Gėlių spalvos“ Nr. 14 - „Prieskonių sodas“. Kaip džiovinti česnaką galite rasti
žurnale „Augalų pasaulis“ Nr. 54 – „Augalai sausoms puokštėms“.
|
|
|
|
|