Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Liepų g., Norulių k., Varėnos r. sav.,
Šilingės g., Norulių k., Varėnos r. sav.,
Liepų g., Noškūnų k., Varėnos r. sav.,
Miškų g., Noškūnų k., Varėnos r. sav.,
Pievų g., Noškūnų k., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Kiauliena, 1 kilogramas Svogūnai, 800 gramų Vynas, 300 mililitrų
Druksa Pipirai Prieskoninės žolelės
Gaminimo instrukcija: Supjaustykite svogūnus žiedeliais ir išklokite jais indo dugną. Tuomet dėkite kubeliais supjaustytą mėsą. Sluoksniuokite viską taip, kad ant viršaus galiausiai
būtų svogūnai. Vyną sumaišykite su prieskoniais ir užpilkite ant šašlykų. Tuomet dėkite lėkštę ir prislėkite. Laikykite apie parą laiko šaldytuve. Kepti ant žarijų.
Skanaus. Porcijų skaičius: 5
|
|
|
|
|