Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Girininkijos g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
Lankų g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
Moletūno g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
Naujakurių g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
S. Dariaus ir S. Girėno g., Ažubalių k., Molėtų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Vištiena, 500 gramų Jautiena, 500 gramų Sviestas, 35 gramai
Kiaušiniai, 4 vienetai Morkos, 3 vienetai Svogūnai, 3 galvos
Druska Pipirai Gaminimo instrukcija:
Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkuojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname ant nedidelio kiekio aliejaus. Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant
kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Dedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį).
Skanaus. Porcijų skaičius: 5
|
|
|
|
|