Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rasytojas, romanu "Nykstukas", "Sibile", "Barabas", "Ahasfero mirtis", "Sventoji zeme" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Oliveris Tvistas", "Nikolas Niklbis", "Deividas Koperfildas", "Dombis ir sunus", "Sunkus laikai" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Paryziaus katedra", "Vargdieniai", "Devyniasdesimt tretieji metai", "Zmogus, kuris juokiasi" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Stepiu vilkas", "Stiklo karoliuku zaidimas", "Demianas", "Narcizas ir auksaburnis", "Sidharta" autorius (liet.) ,
Rasytojas, romanu "Vakaru fronte nieko naujo", "Juodasis obeliskas", "Trys draugai", "Mylek savo artima", "Triumfo arka", "Kelias atgal" autorius (liet.) ,
Rasytės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Rasos g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Raudonės g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Reikjaviko g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Renetų g., Klaipėdos m., Klaipėdos m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 200 g kvietinių miltų 150 g sviesto 0,5 šaukštelio druskos 2 šaukštai vandens
Įdarui: 3 pomidorų, didelių 40 g svogūnų laiškų 100 g džiuvesėlių 2 kiaušinių 2 šaukštų
miltų 200 ml pieno Žiupsnelio druskos Žiupsnelio prieskonių (muskato, pipirų)
Gaminimas: Sukapokite sviestą su miltais.Įberkite druskos,įpilkite vandens,suminkykite tešlą.1val laikykite šaldytuve.Susmulkinkite pomidorus ir sumaišykite su smulkintais svogūnų laiškais ir
džiuvesėliais.Inde išplakite kiaušinius ir sumaišykite sumiltais ir pienu.Pagardinkite druska,pipirais ir muskatais.Kiaušinių mišinį sumaišykite su pomidorais.Iškačiokite tešlą irdėkite į 24 cm skersmens sviestu suteptą pyrago formą.Ant tešlos supilkite įdarą.Kept 190°C temp. 45min.
|
|
|
|
|