Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
porno puslapiai,
porno,
homemade,
porno saitai,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lietuvos ministras pirmininkas ilgiausiai isbuves siame poste,
Zymiausia XX a. Danijos rasytoja [orig.],
Nedidelis lengvos konstrukcijos dekoratyvinis pastatas, daznai su azurinemis sienomis,
Fundamentaliuju daleliu grupe, sudaranti elementariasias daleles hadronus (nuklonus, hiperonus, pionus ir tauonus) ,
Mokslas, tiriantis psichikos reiskinius, ju kilme, raida,
Šalčios g., Užuperkasio k., Varėnos r. sav.,
Trumpoji g., Užuperkasio k., Varėnos r. sav.,
Užuperkasio g., Užuperkasio k., Varėnos r. sav.,
Dzūkų g., Valkininkų mstl., Varėnos r. sav.,
Krantinės g., Valkininkų mstl., Varėnos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg bulvių 100 ml pieno 30 g sviesto Druskos Pipirų 500 g mėsos , maltos 1 svogūno 300 g fermentinio sūrio
Gaminimas: Išvrdame bulves, padarome bulvių
koše su pienų bei sviestų. Farša apkepiname su svogūnais pagardiname druska, pipirais. Konditerinio maišelio pagalba arba šaukštu suformuojame lyzdelius. Į lyzelių vidų sudedam kepta šaršą su svogūnais. Apibarstome tarkuotų sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C orkaitę, kol gražiai
apskrus.
Skanaus.
|
|
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Ingredientai: Bulvės, 2 kilogramai Pienas, 100 mililitrų Sviestas, 35 gramai
Mėsa, 500 gramų Svogūnai, 2 galvos Sūris, 200 gramų Druksa
Pipirai Gaminimo instrukcija: Išverdame
bulves, padarome bulvių koše su pienų bei sviestų. Farša apkepiname su svogūnais pagardiname druska, pipirais. Konditerinio maišelio pagalba arba šaukštu suformuojame lizdelius. Į lizelių vidų sudedam kepta šaršą su svogūnais. Apibarstome tarkuotų sūrių ir pašauname į įkaitintą iki 200°C temp.
orkaitę, kol gražiai apskrus.
Skanaus. Porcijų skaičius: 5
|
|
|
|
|