Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Bajorkalnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Bajorų g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Balandžių g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Balbieriškio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Balčkalnio g., Kauno m., Kauno m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg baravykų, šviežių 4 riekelių kumpio, Itališko (Prosciutto) 250 ml grietinėlės, šviežios 5 skiltelių česnako 1 ryšulėlio petražolių, smulkintų 50 g
sviesto 50 g miltų 4 v. š. alyvuogių aliejaus 3 bulvių
Gaminimas: Grybus nuplauti su smulkiai supjaustyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų su sviestu ir česnaku, suberti pusę petražolių, suberti baravykus ir bulves ir kaitinti kol gražiai apskrus. Supilti miltus,
vandenį ir troškinti apie 1 valandą. Kuomet išsitroškins, viską sudėti į maišytuvą, suberti likusias petražoles ir sviestą. Išplakti grietinėlę (be cukraus). Plonais griežinėliais supjaustyti kumpį ir įdėti 5 minutėms į orkaitę , kad paskrustų. Sriubą patiekti su
šaukštu grietinėlės ir skrudinto kumpio gabalėliu ant viršaus. Skanaus!
|
|
|
|
|