Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
akmens sodo elementai,
nijole pareigyte,
aratikų lobių sala,
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Užutėkio aklg., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Veteranų g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Vykinto g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Vingiuotoji g., Dembavos k., Panevėžio r. sav.,
Ažagėlės g., Dragonių k., Panevėžio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg bulvių, 1 kg maltos mėsos, 3 kiaušiniai, 150 ml grietinėlės, Druska, Pipirai.
Gaminimas: Bulves nulupti ir išvirti. Padaryti košę kartu su kiaušiniais bei
grietinėle. Mėsą apkepti su prieskoniais. Skardą iškloti folija. Ant jos krėsti pusę bulvių košės. Ant bulvių dėti mėsą ir likusią bulvių košę. Suformuoti paršiuką. Vieną kiaušinį išplakti ir aptepti paršiuką. Iš pipirų žirnelių padaryti akutes. Kepti 200 laipsnių karštumo orkaitėje apie 40
min. Gaunasi ne tik skanu, bet ir labai šventiška bei gražu.
|
|
|
|
|