Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Žemdirbių g., Vilainių k., Kėdainių r. sav.,
A. Mackevičiaus g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Agrastų g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Algirdo g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Alyvų g., Kelmės m., Kelmės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 500 gr vištienos kepenėlių, 500 gr jautienos kepenų, 300 gr sviesto, Druska, Pipirai, 4 virti kiaušiniai, 3 morkos, 3 svogūnai.
Gaminimas: Visas kepenis verdame
pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkojame burokinė tarka, svogūnus supjustome kubeliais ir pakepiname ant nedidelio kiekiaus aliejaus. Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus
dedam dalį kepenų masės, į vydų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Dedam į šaldytuva(geriausiai per naktį) Skanaus.
|
|
|
|
|