Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
admirolo kelione,
rieses gimnazija,
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Dukstynėlės 4-oji g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Dukstynėlės 5-oji g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Dukstynėlės g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Sodininkų 1-oji g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Sodininkų 10-oji g., Varkališkių k., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 3 stiklinės kvietinių miltų, 1 stiklinė verdančio vandens, 30ml spirito arba degtinės, Žiupsnelis druskos, 300 gr maltos mėsos (1 dalis jautienos/2 dalys kiaulienos), 1 galva
svogūno, Druska Pipirai
Gaminimas: 1 stiklinę miltų sumaišyti su druska. Į miltus supilti verdantį vandenį sumaišytą su spiritu bei greitai maišyti iki vientisos masės. Supilti likusius miltus ir gerai išminkyti tešlą. Faršą (1 dalis jautienos/2 dalis kiaulienos) sumaišyti
su svogūnu (sutarkuotu pet burokine tarka), druska bei pipirais. Suformuoti čeburekus ir kepti įkaitintame aliejuje.
|
|
|
|
|