Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Didelis ezeras Rusijoje netoli Sankt Peterburgo ir Suomijos sienos,
Gerimu spintele,
Vokieciu tapytojas, "Kristaus gyvenimas", "Paskutine vakariene" autorius,
Apysaku ir apsakymu rinkiniu? Atostogos",? Herkus Mantas",? Duokiskis" romano? Kales vaikai" autorius,
Nitrozoaminas, stipriausias tabako gaminiuose esantis kancerogenas,
Kedrų g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Lapėnės g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Lapių g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Lygumos g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Mėtų g., Smiltynų I k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2-2,5 kg vištos, 0,5 l tamsaus nestipraus alaus, 200 ml vandens, 3 skiltelės česnakų, 30 ml citrinų sulčių, Druska, pipirai
Gaminimas: Vištą iš anksto marinuojame su
druska, pipirais, česnaku ir citrinų sultimis. Paliekame pastovėti (geriausia per naktį). Išpilame 1/3 butelio alaus ir iki pilno pripilame vandens. Vištą "pasodiname" ant butelio ir pašauname į orkaite ~ 1,5 - 2 val. Kepimo laikas priklauso nuo vištos svorio. Skanaus.
|
|
|
|
|