Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
flamingų medis,
namas su baseinu,
tatjana kocetkova,
sename,
nbmhfgg,
varšuva,
paukščiu,
paukščiu kaimas,
sekso puslapiai,
suaugusiems,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Raudonojo Kryžiaus 2-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Sporto 1-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Sporto 2-oji g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Vėtros g., Bubų k., Vilniaus r. sav.,
Ąžuolų g., Buivydiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4 v. š. želatinos, užpiltos 1 stikline vandens (vanduo imamas iš marinatui skirto vandenns)
Marinatui: 1 litro vandens 3 valgomųjų šaukštų cukraus 1 valgomojo šaukšto
druskos Kelių lauro lapelių Kelių gvazdikėlių Kelių pipirų (juodųjų ir kvapniųjų) 100 g acto , 9 %
Gaminimas: Į vandenį suberkite visus marinatui skirtus produktus ir išvirkite marinatą. Į ataušusį marinatą supilkite išbrinkintą ir ištirpintą želatiną ir
gerai išmaišykite. Pomidorus supjaustykite apvaliais griežinėliais arba skiltelėmis, taip pat susmulkinkite ir svogūnus. Į švarius paruoštus stiklainius sluoksniais dėkite pomidorus ir svogūnus. Užpilkite paruoštu marinatu. Pasterizuokite stiklainius: 0,5 l- 30 min., 1 l - 40 min.
|
|
|
|
|