Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Laukų g., Grūšlaukės k., Kretingos r. sav.,
Malūno g., Grūšlaukės k., Kretingos r. sav.,
Mokyklos g., Grūšlaukės k., Kretingos r. sav.,
Peldžių g., Grūšlaukės k., Kretingos r. sav.,
Saulėtekio g., Grūšlaukės k., Kretingos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Įdarui: 500 g mėsos, maltos 1 pundelio žalumynų 200 g sūrio Tešlai: 450 g miltų 230 ml vandens 1 a.š. mielių, sausų 1 v.š. cukraus 0,5 a.š. druskos 50 ml
aliejaus
Gaminimas: Mielės sumaišykite su miltais, sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir minkykite tešlą. Uždenkite rankšluosčiu ir palikite kilti 2 kartus. Sumaišykite faršą su tarkuotu sūriu ir kapotais žalumynais. Iškočiokite tešlą, ant jos
paskirstykite įdarą ir susukite. Dėkite vyniotinį ant kepimo skardos, padengtos kepimo popieriumi, uždenkite rankšluosčiu ir leiskite pastovėti 30 - 40 minučių. Ištepkite vyniotinio viršų kiaušiniais, sumaišytais su pienu. Įdėkite į orkaitę iki 180°C temp. ir kepkite 40 - 45 minučių.
|
|
|
|
|