Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
maironio,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Aviu jauniklis,
Veiksmu, kuriais siekiama kokio nors tikslo, atlikimo eiles tvarka, paprastai is anksto nustatyta teises arba kitu normu,
Romenu zyniu kolegija,
Pavyzdys is istorijos, panaudotas irodymui, palyginimui,
Tokia gamybos sistema, kai gaminys surenkamas, kilnojant ji nuo vieno darbininko ar irenginio prie kito: surinkimo .....,
Draugystės 11-oji g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Draugystės 12-oji g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Draugystės 13-oji g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Draugystės 14-oji g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Draugystės 15-oji g., Utenos m., Utenos r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 26 cm skersmens tortui (svėrė ~2 kg) Stiklinė 250 ml
Biskvitui: 6 kiaušinių 1 stiklinė cukraus 2 šaukštų vandens 1 arbatinis šaukštelio kepimo miltelių 200 g
miltų Kremui: 500 g maskarponės 420 g grietinelės 100 g cukraus Citrinos sulčių Juodųjų serbentų putėsiai: 500 ml juodųjų serbentų 100 g cukraus (jei trinti be cukraus) 20-30 g želatinos Sulaistymui: Juodosios
arbatos Citrinos
Gaminimas: Biskvitas. Išplakti standžiai baltymus, po truputį supilti cukrų. Kai baltymai bus tinkamai išplakti, dėti po viena trynį, po kiekvieno vis paplakant. Miltus persijoti su kepimo milteliais. Supilti į kiaušinių masę, vandenį taip pat ir palengva
mediniu šaukštu viską permaišyti. Orkaitę įkaitinti 180°C temp. Į 26 cm. kepimo skardą tiesti tik ant dugno kepimo popierių ( kraštų negalima nei sutepti riebalais, nei palikti kepimo popieriaus) ir supilti tešlą. Kepti 30 min. Orkaitės durelių kepimo metu
neatidarinėti. Kremas: Grietinėlę išplakama su cukrumi ir citrinos sultimis ir sujungiame su maskarponės kremu. Juodųjų serbentų putėsiai: Uogas katiname ant viryklės, kol ištirps išbrinkinta želatina. Masę pertriname per sietelį. Pradėjus stingti serbentus išplakame su mikseriu iki masė
padvigubės ir pavirs i putas.
|
|
|
|
|