Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Rugenė,
Rugelis, viešbutis, UAB "Gerdarikė",
Rugelis, parduotuvė, V. Blažienės prekybos įmonė,
Rugelis, lopšelis-darželis,
Rugelis, Kaišiadorių Mokykla - Darželis,
Klevų g., Želvos mstl., Ukmergės r. sav.,
Laisvės g., Želvos mstl., Ukmergės r. sav.,
Molėtų g., Želvos mstl., Ukmergės r. sav.,
Skardelio g., Želvos mstl., Ukmergės r. sav.,
Šešuolių g., Želvos mstl., Ukmergės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 2 kg avienos 1,5 kg svogūnų 2 citrinų 100 g migdolų 2 citrinų 300 g rūgpienio Druskos, pipirų
Gaminimas: Avieną nuplauti, nusausinti ir supjaustyti gabaliukais bei
sudėti į didelį puodą. Mėsą apibarstyti druska, pipirais ir migdolais. Ant viršaus sudėti žiedais pjaustytus svogūnus, tada griežinėliais pjaustytas citrinas ir viską užpilti rūgpieniu. Marinuoti mažiausiai 12 valandų (geriausia 2 - 3 paras). Skanaus.
|
|
|
|
|