Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
gubernatoriaus zaidimas,
220 volt,
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyšnių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 1-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 10-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 11-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Žalumos 12-oji g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kiaulienos nugarinės 50 g sviesto 1 v. š. aliejaus 3 v. š. sojos padažo 200 g pelėsinio sūrio "Camembert" 2 v. š. žalumynų (pertažolių ir krapų) 1 v. š.
prieskonių, kepsniams Padažui: 2 v. š. krienų 100 g grietinės
Gaminimas: Gardus kepsnys mėgstantiems pelėsinį sūrį!
Kiaulienos nugarinėje padaryti “kišenę”, įpilti šaukštą sojos padažo, šaldytuve palaikyti apie valandą. Supjaustyti žalumynus ir
sviestą įdėti į "kišenę". Taip pat įdėti Camemberto sūrio gabaliukus. Smeigtukais “užsiūti” 'kišenės" angą. 2 šaukštais sojos padažu suvilgyti visą kepsnį. Aptepti prieskoniais kepsniams. Į foliją ,po kepsniu, įpilti aliejų ir užlankstyti kepimo
foliją. Kepti įkaitintoje orkaitėje 1 val. Tada praverti folgą ir kepti dar apie 10 -15 min., kol gražiai apkeps. Valgyti su šiltu krienų - grietinės padažu (grietinę pašildyti keptuvėje, įdėti krienus ir išmaišyti, truputį pakaitinti).
Valgyti su virtomis ar keptomis
bulvėmis.
Skanaus!
|
|
|
|
|