Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ledo ritulio sala,
ziemos taure,
spalvoti signalai,
okeanija,
simply,
miško grybai,
naujokai,
meiluze,
meiluzio,
sissy,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Strazdų g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Svarainių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Tujų g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Tvenkinių g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Uodų g., Brinkiškių k., Vilniaus r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: Vištienos (geriausia rinktis visą vištą arba mėsingiausias jos dalis) 100 g sviesto 50 g krienų 100 g migdolų 1 česnako 2 morkų Pastarnoko Druskos, juodųjų
pipirų
Gaminimas: Vištieną supjaustykite, pasūdykite, užbarstykite juodųjų pipirų ir pakepinkite. Iškepusią vištieną sudėkite į kepimui orkaitėje skirtą indą. Kubeliais supjaustykite morkas ir pastarnoką, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į indą su
vištiena. Susmulkinkite migdolus, sumaišykite juos su krienais ir sudėkite į indą. Įpilkite stiklinę vandens, įdėkite sviesto, pagardinkite druska ir pipirais, šiek tiek pamaišykite. Indą pusvalandžiui pašaukite į iki 210° C įkaitintą orkaitę. Vištiena su krienais tiekiama ant
stalo tame pačiame inde, kuriame buvo ir troškinama.
|
|
|
|
|