Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Slėnio g., Rinkuškių k., Biržų r. sav.,
Vyšnių g., Rinkuškių k., Biržų r. sav.,
Bičių aklg., Satkūnų k., Biržų r. sav.,
Satkūnų g., Satkūnų k., Biržų r. sav.,
Kraštų g., Skrebiškių k., Biržų r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 baklažano 400 g jautienos, faršo 1 svogūno 3 skiltelių česnako Raudonėlio 200 g pomidorų, savo sultyse 100 g permezano sūrio
Gaminimas: Supjaustyti svogūną,
česnaką, jautieną pakepinti keptuvėje su prieskoniais, česnaku, svogūnu. Baigiant kepti sudėti pomidorus savo sultyse ir dar 10 minučių patroškinti. Tada suberti raudonėlius Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pabarstyti druskos ir pakepinti keptuvėje .Tada dėlioti bokštelį: mėsą, tada
bakalažną, vėl dėti mėsytę, vėl baklažaną ir užbarstyti tarkuoto permezano.
|
|
|
|
|