Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
sala,
maironio eilėraščiai],
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Baltarusių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Baltų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Baltupėnų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bartų g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Bertužių g., Šiaulių m., Šiaulių m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg triušienos 1 v. š. baltojo vyno acto Truputis alyvuogių aliejaus 300 g kumpio, pjaustyto kubeliais 1 svogūno 2 morkų 1 saliero stiebo 1
paprikos Prieskoniių
Gaminimas: Triušieną supjaustyti, sudėti į indą ir užpilti actu. Įpilti šiek tiek vandens (kad apsemptų mėsą) ir 1 valandą pamarinuokite. Didelėje keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus sudėti kiaulienos šoninę , suberti pjaustytus svogūnus,
morkas, salierą, papriką ir kepti, kol suminkštės. Triušienos gabaliukus išimti iš marinato, nusausinti popieriniu rankšluosčiu, apvolioti miltuose ir kepti iš visų pusių, kol apskrus. Tada suberti prieskonius ir viską troškinti apie valandą. Jei matote, kad
keptuvėje mažai vandens, galite jo vis įpilti. Skanaus. i
|
|
|
|
|