Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
jurgita zakaikaite,
jurgita jackiene,
vandens anga,
8=ukis,
priaugti,
fotosesija,
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Vyšnių g., Pabiržio k., Kauno r. sav.,
Dainupės g., Padainupio k., Kauno r. sav.,
J. Lukšos g., Padainupio k., Kauno r. sav.,
Antagynėlės g., Pagynės k., Kauno r. sav.,
Gevažės g., Pagynės k., Kauno r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
![Nauja žinutė Nauja žinutė](//img.draugas.lt/forumas/themes/draugas/images/document_new.gif) |
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 anties (2 kg) 100 g medaus 2 skiltelių česnako 1 v. š. kalendrų, maltų 1 a. š. kmynų 1 a. š. sojos padažo Druskos Pipirų Aitriosios
paprikos
Gaminimas: Į dubenį suberkite sausus prieskonius, įdekite medaus, įpilkite sojų padažo ir išmaišykite.
Antį nuplaukite, apipilkite paruoštu marinatu ir palikite parą pabūti. Kepkite 170 °C temperatūros orkaitėje apie 1 valandą, nuolat
pašlakstydami marinatu. Tada sumažinkite temperatūrą iki 150 °C ir kepkite dar apie 30 minučių.
|
|
|
|
|