Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Jazminų g., Jankūnų k., Joniškio r. sav.,
Mokyklos g., Jankūnų k., Joniškio r. sav.,
Tyrelio g., Jankūnų k., Joniškio r. sav.,
Tiesioji g., Jaučiūnų k., Joniškio r. sav.,
Jurginų g., Jauneikių k., Joniškio r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 100 g alyvuogių (geriausia įdarytų citrinomis) 100 g varškės Druskos 50 g aguonų 50 g saulėgrąžų 50 g migdolų 50 g sezamo sėklų 50 g spanguolių,
džiovintų
Gaminimas: 1. Varškę sutrinkite elektriniu trintuvu iki vientisos masės, įberkite žiupsnelį druskos. 2. Pasiruoškite riešutus ir sėklas, kuriuose apvoliosite sūrio rutuliukus. Džiovintas spanguoles supjaustykite kuo smulkiau, saulėgrąžas ir sezamų sėklas galite šiek
tiek apkepti. Visus produktus suberkite į atskirus indelius, kad juose būtų lengviau apvolioti sūrio rutuliukus. 3. Rankas sudrėkinkite vandeniu. Šaukšteliu į saują dėkite varškės masę, ant jos – alyvuogę, iš visų pusių spustelėkite ir gautą rutuliuką apvoliokite pasirinktuose
prieduose. Valandą ar kelias palaikykite šaldytuve, kad šiek tiek sustingtų. Galite tiekti vienus arba su įvairiomis duonelėmis, trapučiais ar traškučiais.
|
|
|
|
|