Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
ligo taurė 2024,
pagalba naujokams,
naujos užduotys,
bdsm,
vgtu,
vilnius tech,
salomėjos,
istrinti anketa,
100 kw,
okeanija,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Krakiškių Sodų 19-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 2-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 20-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 21-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Krakiškių Sodų 3-oji g., Vilniaus m., Vilniaus m. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 1 kg kopūstų 1 stiklinė ryžių 400-500 g maltos mėsos (kiauliena, jautiena, kalakutiena ir pan.) 3 dideli pomidorai 100-200 g fermentinio sūrio Druska ir pipirai (pagal
skonį)
Gaminimas: Ryžius išverdame (virti kaip nurodyta ant pakuotės arba apie 10-15 min.). Išvirtus ir nusausintus ryžius sumaišyti su malta mėsa. Įmaišyti prieskonių. Kopūstą smulkiai supjaustyti ir patroškinti keptuvėje ar puode, kol suminkštės (Įpylus šiek tiek
aliejaus ir vandens). Produktus dedame į kepimo indą. Sluoksniuojame: pusė kopūstų, po to pusė pomidorų kubelių, faršas, likę kopūstai, sūris. Kepame apie 40-50 minučių 180 laipsnių orkaitėje (kad sūris nesudegtų pirmas 15-20 kepimo minučių uždengiame folija).
|
|
|
|
|