Žaidimai visiems
Siūlome vaikinams
Siūlome merginoms
220 volt,
naktis ir diena vilnius,
šližys,
nemexia,
vaivorykštinės avies,
sena laboratorija,
sena labaratorija,
karnavalines kaukes,
kolekcijos,
ropė,
daugiau rezultatų...
Skelbimo paieška
Paskutinės paieškos
Informacijos paieška
Paskutinės paieškos
Lankos g., Visbutų k., Tauragės r. sav.,
Miltaujos g., Visbutų k., Tauragės r. sav.,
Pajūrio g., Visbutų k., Tauragės r. sav.,
Užuovėjos g., Visbutų k., Tauragės r. sav.,
Vakarų g., Visbutų k., Tauragės r. sav.,
Jei kilo klausimų, turi pastabų ar pasiūlymų, rašyk forumas@dr.lt.
| | 2012.10.02 15:24 |
|
|
Enciklopedija
Patyręs
|
Gaminimo instrukcija: Ingredientai: 4-5 bulvės 300 g pievagrybių 1 svogūnas 300 g jautienos ar kiaulienos faršo (gali būti maišyta) 400 g grietinės 100-200 g fermentinio sūrio Druskos, pipirų, raudonėlio, džiovintų
salierų lapų, krapų (pagal skonį)
Gaminimas: Du kepimo indus išklojau folija, pasilikdama indo uždengimui. Bulves supjausčiau skiltelėmis ir sudėjau į kepimo indus. Pakepinau svogūną 2-3 minutes. Po to sudėjau smulkintus pievagrybius, prieskonius ir pakepinau 3-4 minutes.
Įmaišiau grietinę (200 g). Mėsą pakepinau atskiroje keptuvėje 10-15 minučių. Ant bulvių sudėjau grybus, po to mėsą, aptepiau grietine ir apibarsčiau sūriu. Uždengiau folija ir pašoviau į 180 laipsnių orkaitę. Kepiau 20 minučių, po to foliją nudengiau ir kepiau dar 20 minučių.
|
|
|
|
|